Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022

Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Britax Romer KIDFIX 2 S Autosedačka 15-36kg Cosmos Black 2022
Cosmos Black
Storm Grey
Wine Rose
Blue Marble
Grey Marble
5 190,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat
Kód produktu:4000984165982
Garance:ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ, Zobrazíte záruční podmínky

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Tento produkt je k dispozici v našich obchodech

Tento produkt si můžete koupit bez online objednávky v některém z našich obchodů ve vašem okolí. Můžete zkontrolovat, zda je produkt v obchodě k dispozici.
Zkontrolujte dostupnost

KIDFIX 2 S

Flexibilita a bezpečí na cestách 

V naší oceňované řadě KIDFIX přibyl nový sofistikovaný produkt – dětská sedačka KIDFIX 2 S 2 v 1 pro děti od cca 3 a půl roku do 12 let. Díky opěradlu ve tvaru V s nastavitelnou technologií SICT nabízí tato sedačka nejen více místa pro vaše dítě, ale také vynikající ochranu proti nárazu. Doporučujeme používat vysoké opěradlo co možná nejdéle. Když vaše dítě doroste do výšky 135 cm, můžete u sedačky KIDFIX 2 S vysoké opěradlo odstranit a nadále používat samostatný sedák. Pomocí systému SecureGuard a pásové spony je zajištěno optimální nastavení polohy bezpečnostního pásu, jako při použití vysokého opěradla.

Stálé pohodlí na cestách

Stálé pohodlí – sedačka KIDFIX2 S roste spolu s vaším dítětem od cca 3 a půl roku do 12 let. Díky opěradlu ve tvaru V nabízí tato sedačka pohodlnou polohu pro malé dítě i spoustu místa v oblasti ramen, když dítě vyroste. Automaticky se přizpůsobí, když upravíte výšku opěrky hlavy. Kromě toho můžete opěradlo odstranit, když vaše dítě přesáhne výšku 135 cm. Díky tomu bude na vašich cestách zajištěno pohodlí a flexibilita.

Pokročilá ochrana proti bočnímu nárazu – SICT

Naše technologie SICT poskytuje špičkovou ochranu dítěte v případě bočního nárazu. Minimální vzdálenost autosedačky od auta snižuje sílu nárazu a bočnice se deformují, aby pohltily energii, než zapůsobí na vaše dítě. Pro zajištění ochrany jednoduše upravte SICT na boku sedadla co nejblíže ke dveřím.

 

SecureGuard

SecureGuard pomáhá chránit zranitelnou břišní oblast a přidává dodatečný, 4. kotevní bod k 3bodovému bezpečnostnímu pásu. SecureGuard udržuje optimální pozici břišního bezpečnostního pásu na pánevní kosti vašeho dítěte a snižuje tak sílu působící na břišní oblast v případě čelního nárazu až o 35 %*, zatímco vaše dítě má svobodu pohybu na cestě.

 

Snadno nastavitelné opěradlo ve tvaru V

 

Opěradlo ve tvaru V, které umožňuje optimální oporu pro vaše rostoucí dítě, poskytuje více prostoru pro jeho záda a ramena. Opěradlo se také automaticky přizpůsobí úhlu naklopení sedačky, což je zárukou bezpečnosti a pohodlí pro vaše dítě.

 

Bezpečnost především

Stálé bezpečí na cestách: Vysoké opěradlo sedačky KIDFIX2 S má měkké polstrované bočnice a vynikající ochranu proti bočnímu nárazu díky nastavitelné technologii SICT. Díky tomu je vždy zajištěna maximální ochrana dítěte v případě bočního nárazu. Kromě toho systém SecureGuard zajišťuje optimální polohu břišního pásu na pánevní kosti, čímž se snižuje riziko zranění dítěte v břišní oblasti. Dále je zde pásová spona, která zajišťuje správnou polohu diagonálního pásu přes rameno vašeho dítěte, když se sedačka použije bez opěradla. Díky tomu se budete moci v klidu věnovat řízení.

 

Ochranné polstrování opěrky

Naše polstrování opěrek ochrání vaše dítě třemi způsoby: skelet autosedačky poskytuje vašemu dítěti ochranu od hlavy až ke kyčlím, a to zejména v případě bočního nárazu. Horní a dolní vodítka bezpečnostních pásů zajišťují jejich správné umístění a polstrovaná opěrka hlavy zajišťuje bezpečnost a pohodlí pro hlavu a krk vašeho dítěte.

 

Snímatelné opěradlo

Dětská sedačka s opěradlem je nejbezpečnější volbou pro vaše dítě. Proto vám doporučujeme, abyste své dítě vozili v dětské sedačce s vysokým opěradlem co možná nejdéle. Když dítě doroste do výšky 135 cm, doporučujeme vám opěradlo odstranit a nadále používat samostatný sedák. Pomocí systému SecureGuard a pásové spony lze bezpečnostní pás nastavit do požadované polohy i bez opěradla.

 

 

Odnímatelný potah

Na cestách se může stát ledacos – pití se může vylít a dítě může dostat nevolnost z pohybu. Právě proto jsme navrhli potah na sedačku, který je pratelný a snadno odnímatelný, abyste mohli problém rychle vyřešit a vrátit se na cestu.

Made in Germany

Všechny dětské sedačky KIDFIX jsou kompletně navrženy, vyvinuty a vyrobeny v Německu. Díky tomu můžeme provádět celou řadu zkoušek v našich vlastních zařízeních pro provádění crash testů a zajistit tak nejvyšší kvalitu. Kromě našich interních zkoušek jsou sedačky řady KIDFIX také důkladně testovány v EuroNCAP. To znamená, že jsou pravidelně podrobovány testům v posledních modelech automobilů s nejmodernějšími bezpečnostními technologiemi, a to s opěradlem i bez něj, vždy s těmi nejlepšími výsledky. Ve společnosti Britax Römer pečlivě sledujeme poslední trendy v automobilovém průmyslu, abychom mohli vhodným způsobem upravit naše výrobky a učinit je ještě bezpečnějšími.

Snadno nastavitelná ergonomická opěrka hlavy

Naše opěrka hlavy je určena pro správné připoutání starších dětí v autosedačce pomocí 3bodového bezpečnostního pásu. Opěrku hlavy lze snadno nastavit do správné polohy, těsně nad rameny vašeho dítěte, a to jednou rukou, i když dítě sedí v sedačce. Navíc je opěrka hlavy navržena ergonomicky, aby chránila hlavu dítěte i během spánku.

Technické parametry:
Váhová kategórie:
15-36 kg
Směr montáže:
Po směru jízdy
Nastavení výšky:
Ano
Sklápěcí opěrkou hlavy:
Ano
Jak nainstalovat:
Isofix a bezpečnostní pásy
Montáž předem od-do:
15-36 kg
Montáž zadem od-do:
-
Norma I-Size:
Ne
Hodnocení ADAC:
-
sklopné opěradlo:
Tak
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
7,2
Indikátory správné montáže:
Tak
Věk dítěte:
3 - 12 lat
Bez allegro:
Tak
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel