Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022

Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
Coto Baby Loca Kočárek 16 Jeans 2022
3 140,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat
Garance:ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - DOOR TO DOOR, Zobrazíte záruční podmínky

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

 

Kočárek Coto Baby Loca se nebojí žádných výzev. Chcete vzít své dítě na nákup - žádný problém. Dáváte přednost výletu do parku? Prosím. Přestávka ve městě? Žádné potíže! Kočárek Coto Baby Loca zvládne každý terén. Vaše ratolest může v tomto kočárku bezpečně a pohodlně poznávat svět!

Základem bezpečnosti v kočárku Loca je pevně vyrobený rám kočárku. Již při první procházce jistě pocítíte kvalitu zpracování.

 

Ať hodí kamenem ti, kteří při procházce nikdy nevynechali díru a podobně. Aby batole při takovém neplánovaném brzdění zůstalo na místě, je kočárek vybaven bezpečnostními pásy. Přesněji řečeno, pětibodový pás, který miminko zajišťuje ze všech stran. Mezinožní popruh s přezkou chrání před "potopením" pod rukojetí a vyklouznutím z kočárku. Dva břišní pásy a dva ramenní popruhy zase blokují zbývající únikové cesty. Postroj má měkké polštářky, které poskytují miminku pohodlí a zabraňují zamotání pásů.

Vzhledem k tomu, že se kočár bude pohybovat v různém terénu, bude také vystaven různým podmínkám. To platí zejména o jeho kolech. Naštěstí pro vás jsou kolečka kočárku Coto Baby Loca necitlivá na propíchnutí, takže se nemusíte bát „píchnutí“ v terénu. Nemáte také problém s doplňováním vzduchu do kol. Prostě jedete!

 

Budete-li muset být delší dobu mimo domov, může vám uličník usnout. Nechte ho vplout do příjemného spánku a spusťte opěradlo do polohy na zádech. Můžete to udělat pohodlně zvenčí, takže spící batole ani nevzbudíte.

Nikdo nemá rád, když je mu těsně. U batolete tomu není jinak, takže v sedačce kočárku Loca bude mít spoustu místa na rozhlížení, mávání rukama nebo kopání - jedním slovem pro rozvoj a být dítětem. Pro ještě větší pohodlí malého pasažéra má kočárek Coto Baby Loca polohovatelnou podnožku, na které miminko podepře unavené nožičky.

Nejen každé dítě je jiné, ale i každý rodič. S vědomím toho tvůrci Coto Baby Loca svůj výtvor vybavili polohovatelnou rukojetí pro rodiče, díky které bude kočárek perfektně "ležet v ruce" a ani delší procházka nezpůsobí žádné nepohodlí v zádech pečovatele.

 

Slunce, mrholení a vítr nejsou pro malého pasažéra Coto Baby Loca problém. Prostorná budka ochrání vaše batole před přílišným opálením a díky zabudované ventilaci můžete do kočárku pustit příjemný vánek.

Chladno? Mě taky... Stačí na svůj kočárek Loca nasadit návlek na nohy a můžete jít sbírat kaštany a dokonce si hrát ve sněhu. Pouzdro pevně chrání nožičky a bříško miminka před chladem a větrem, díky čemuž si batole může užívat procházky po celý rok.

 

Sestavení Coto Baby Loca je snadné. Ve složeném stavu má kočárek rozměry malého kufru. Díky tomu můžete kočárek vzít do kufru auta a doma vám téměř nezabere místo.

Technické parametry:
Dodatečné vybavení v ceně:
Čelenka do kočárku
Brzda:
Pedál
Nákupní košík:
otevřeno
Počet kol:
4
Možnost připevnění kočárku ve dvou směrech:
Ne
Schopnost zablokovat kola pro přímou jízdu:
Ano
Rozšiřitelné stříšky:
Ano
nastavení sklonu opěradla:
Ano
Nastavení výšky rukojeti:
Lamana
Nastavitelná opěrka nohou:
Ano
Typ kol:
Pěna
Skládací spolu se sedačkou:
Ano
rám:
Hliník
Typ sedadla:
Tradiční
typ předložení:
byt
Váha (kg):
8
Rozměry (cm)
skládané rozměry
Šířka kompozitu (cm):
54
Délka kompozitního (cm):
65
Výška složené (cm):
30
Długość towaru w centymetrach:
96
Szerokość towaru w centymetrach:
54
Wysokość towaru w centymetrach:
99
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - DOOR TO DOOR - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel