Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg + Základna 2-fix Sada 2v1 River Blue 2021

Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg  + Základna 2-fix Sada 2v1 River Blue 2021
Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg  + Základna 2-fix Sada 2v1 River Blue 2021
Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg  + Základna 2-fix Sada 2v1 River Blue 2021
Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg  + Základna 2-fix Sada 2v1 River Blue 2021
Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg  + Základna 2-fix Sada 2v1 River Blue 2021
Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg  + Základna 2-fix Sada 2v1 River Blue 2021
Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg  + Základna 2-fix Sada 2v1 River Blue 2021
Cybex Aton 5 Autosedačka 0-13kg River Blue 2021
Cybex Základna Base Aton 2-Fix
Soho Grey
Granite Black
Deep Black
Navy Blue
Magnolia Pink
Classic Beige
River Blue
Autumn Gold
Cena zboží mimo sadu 4 498,00 Kč
3 999,00 Kč / ks Ušetříte 11.09% nákupem v sadě
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Tento produkt je k dispozici v našich obchodech

Tento produkt si můžete koupit bez online objednávky v některém z našich obchodů ve vašem okolí. Můžete zkontrolovat, zda je produkt v obchodě k dispozici.
Zkontrolujte dostupnost

Dětská autosedačka Aton 5

Autosedačka Cybex Aton 5 patří do hmotnostní skupiny 0-13 kg. To znamená, že je vhodný pro přepravu dětí od narození do cca 18 měsíců. Jeho charakteristickým rysem je speciální mělká vložka, která poskytuje velmi pohodlnou polohu vleže, a také umožňuje přepravu dětí od prvních dnů života (včetně nedonošených dětí) bez negativních dopadů na páteř. Děti se v něm budou vždy cítit pohodlně díky širokým možnostem nastavení opěrky hlavy pomocí pásů nebo redukční podložky pro kojence. Sedadlo navíc nabízí UV sluneční stříšku.

Pohodlný a bezpečný společník na cesty

Jedinečné bezpečnostní prvky, jako například výškově nastavitelná opěrka hlavy s integrovaným vedením pásů, která v kombinaci s odzkoušeným L.S.P. systémem ještě vylepšuje výjimečně bezpečnou energii absorbující skořepinu a nové části zvyšující pohodlí, např. velká XXL sluneční stříška, dávají vzniknout dokonalé dětské autosedačce pro předčasně narozené a velmi malé děti. Nová funkce poskytuje ideální úhel sezení a zajišťuje, že jsou hlava, krk a hrudník malých dětí perfektně zarovnané. Znatelně se tím snižuje riziko zadušení při přepadnutí hlavy dítěte dopředu. Dětskou autosedačku lze ve vozidle připevnit pomocí bezpečnostního pásu nebo pomocí jedné z našich volitelných základen.

 

Vyjímatelná vnitřní vložka

Jednou z největších výzev pro bezpečnostní inženýry je zajistit co možná nejlepší způsob převážení předčasně narozených a velmi malých dětí. Krční svalstvo a reflexy těchto dětí nebývají ještě zcela vyvinuty, což bohužel může vést k přepadnutí hlavy dítěte dopředu během spánku a následným vážným dýchacím potížím. Společně s německými zdravotními specialisty a porodními asistentkami, a s ohledem na výsledky mnoha testů, byla vyvinuta nová funkce, která při poloze vleže poskytuje nejplošší možný úhel mezi hlavou, krkem a hrudníkem dítěte a snižuje tak riziko dýchacích problémů. Toho je dosaženo pomocí vyjímatelné vnitřní vložky, která po vyjmutí poskytuje více prostoru a pohodlí také větším dětem.

Integrovaná XXL sklápěcí sluneční stříška

Cybex Aton 5 byl vybaven opravdu velkou stříškou. Byl vyroben z materiálů s filtrem UVP50, který účinně blokuje negativní sluneční záření působící na vaše dítě. Důležitou a praktickou funkčností je úprava budky bez ohledu na polohu úchytu nosiče, ve 4 možných polohách.

 

Možnost zakoupení vyhrazené základny

 

Základna Isofix určená pro autosedačku Aton 5 výrazně usnadní každodenní používání nosiče. Díky němu nemusíme pokaždé protahovat pás auta přes naznačená vodítka. Jednoduše ho vložte na určené místo a lehce jej přitlačte. Vedle stabilizační nohy jsou indikátory, které neustále sledují správnou montáž všech prvků a v případě chyby varují červenou značkou. Montáž na konektory Isofix výrazně stabilizuje celý systém v autě a minimalizuje riziko chyby.

 

Výškově nastavitelná opěrka hlavy (8 pozic)

8-poziční opěrka hlavy s integrovaným vedením pásů je dalším prvkem optimální ochrany při bočním nárazu této dětské autosedačky. Výška systému pásů se automaticky nastavuje v závislosti na výšce opěrky hlavy, díky čemuž je pracné vyvlékání a navlékání pásů minulostí. Y-systém pásů se osvědčil jako velmi efektivní a pohodlné bezpečnostní řešení, především pro velmi malé děti. Měkkou sedací vložku, připevněnou k opěrce hlavy, lze také použít pro nastavení výšky pánve dítěte.

L.S.P. System

Lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System) absorbuje sílu bočního nárazu v kombinaci s energii pohlcujícími materiály. První náraz při nehodě je přenášen systémem lineární ochrany při bočním nárazu (L.S.P. System) a jeho vysouvacími protektory a následně absorbován flexibilní strukturou materiálu autosedačky. Flexibilní materiál a konstrukce dětské autosedačky poté absorbují síly nárazu a odvádějí je pryč od dítěte.

Energii absorbující skořepina

S ochranou při bočním nárazu.

Měkce polstrovaná sedací vložka

 

Délkově a výškově nastavitelná a připojená k opěrce hlavy.

 

Cestovní systém CYBEX

Cybex Aton 5 lze namontovat na rámy většiny kočárků. Je to velmi pohodlná a užitečná volba, zejména na dovolené, při nakupování nebo na krátkých cestách. Od této chvíle nemusíte do kufru pokaždé balit velkou korbou. Speciální mělká vložka umožňuje dítěti zůstat v kojeneckém nosítku delší dobu bez negativních účinků na zdraví.

 

Technické parametry:
stříška:
složit nezávisle
Váhová kategórie:
0-13 kg
záruka door-to-door:
Ano
Směr montáže:
Zády
Norma I-Size:
Ne
Hodnocení ADAC:
4
Záruční doba:
2 roky
Ležící pozice:
Ne
Nastavení výšky postroje:
Ano
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Test Plus:
Ne
Váha (kg):
4,8
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Indikátory správné montáže:
Ne
Základna isofix:
Zahrnuta
Věk dítěte:
0 - 2 lata
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - DOOR TO DOOR - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel