Maxi-Cosi Cabriofix Autosedačka 0-13kg Vivid Red 2022

Maxi-Cosi Cabriofix Autosedačka 0-13kg Vivid Red 2022
Essential Grey
Black Grid
Frequency Black
Sparkling Grey
Essential Graphite
Essential Black
Scribble Black
Nomad Black
Nomad Grey
Nomad Blue
Vivid Red
3 339,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat
Kód produktu:8712930129714
Garance:ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - DOOR TO DOOR, Zobrazíte záruční podmínky

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Maxi-Cosi Autosedačka 0-13kg

CabrioFix od Maxi-Cosi je nejlehčí autosedačka upevněná na základně ISOFIX, což se pro rodiče promítá do pohodlí a snadného použití. Jeho jednoduchou a intuitivní instalaci v systému Click & Go si zamilujete.

Instalace

 

CabrioFix od Maxi-Cosi se hodí do každého auta! To je velmi užitečná funkce zejména, když vaše ratolest cestuje v různých autech nebo například prarodiče chtějí vzít malé batole na výlet. Sedačku lze do auta instalovat pomocí bezpečnostních pásů nebo upevňovacích bodů ISOFIX. Instalace je důkladně popsána v naší uživatelské příručce, která vás krok za krokem provede celým procesem.

 

Pro instalaci ISOFIX bude vyžadována základna ISOFIX. Základnu je třeba připojit ke konektorům ISOFIX, kterými je vůz vybaven, a nechat ji zapojenou. Díky tomu lze autosedačku CabrioFix zacvaknout na nebo sejmout ze základny jediným kliknutím. Indikátory na základně vám dají vědět, kdy je vaše autosedačka Maxi-Cosi správně nainstalována a připravena k použití.

 

 

 

CabrioFix je kompatibilní se základnami EasyFix a FamilyFix.

 

 

 

Pro bezpečí vašeho nejmenšího a váš klid jsme připravili sadu tipů na bezpečné cestování.

Bezpečnost

 

 

 

Maxi-Cosi přepravila přes 50 milionů dětí domů z nemocnice s autosedačkami Maxi-Cosi. Nezávislá centra crash testů, jako je německý ADAC (Allgemeneir Deutscher Automobil-Club), pravidelně testují naše autosedačky Maxi-Cosi z hlediska dynamické bezpečnosti a snadného použití.

 

 

 

Při testování CabrioFix se základnou FamilyFix udělil ADAC duu nadprůměrné hodnocení bezpečnosti. Autosedačka CabrioFix má Side Protection System plus, který poskytuje dodatečnou ochranu v případě bočního nárazu. Tento systém snižuje riziko zranění tím, že absorbuje sílu nárazu.

 

Kromě nepochybných výhod z hlediska bezpečnosti stojí za zmínku snadné použití sedačky CabrioFix v kombinaci se základnou ISOFIX díky jednoduchému systému montáže Click & Go. U Maxi-Cosi doporučujeme používat základnu FamilyFix, jejíž použití snižuje riziko nesprávné instalace autosedačky. Se správnou montáží našich autosedaček v kombinaci se základnou ISOFIX nemají problém ani čerství rodiče.

Bezpečná a pohodlná dětská sedačka

 

Autosedačka CabrioFix od Maxi-Cosi kombinuje pohodlí, bezpečnost a pohodlí pro vás i vaše dítě. Sedačka má doplňkovou výplň a pohodlnou oporu pro hlavičku dítěte, která zajišťuje lepší polohu vleže. Bez významu pro komfort používání není ani nízká hmotnost sedačky CabrioFix. Díky tomu je snazší jej neustále nosit z auta domů.

Odnímatelný kryt

 

 

Vzhledem k tomu, že při každodenním používání se může vaše děťátko ušpinit nebo způsobit nevolnost, lze potah sedačky snadno sundat a prát v pračce.

Cestovní systém

 

 

 

Jít na procházku do parku, na krátkou návštěvu u prarodičů nebo na rychlý nákup do supermarketu? Autosedačku CabrioFix snadno nainstalujete na rám kočárku, stačí připevnit jednoduchým zacvaknutím.

 

 

 

Díky tomu si vytvoříte praktický cestovní systém.

 

 

 

CabrioFix si můžete vzít s sebou do letadla (certifikát TUV) i na dovolenou.

Technické parametry:
Základna isofix:
Rebuy odděleně
stříška:
Připojený k rukojeti
Schválen pro použití v letadle:
-
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ne
Směr montáže:
Zády
Můžete změnit rukojeť:
Ano
Norma I-Size:
Ne
Hodnocení ADAC:
4
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
3.35
Váhová kategórie:
0-13 kg
Rozměry (cm)
Filtry UV:
Ne
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Věk dítěte:
0 - 2 lata
Długość towaru w centymetrach:
66
Szerokość towaru w centymetrach:
44,5
Wysokość towaru w centymetrach:
37,5
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - DOOR TO DOOR - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel