Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg RWF Red 2022

Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg RWF Red 2022
Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg RWF Red 2022
Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg RWF Red 2022
Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg RWF Red 2022
Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg RWF Red 2022
Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg RWF Red 2022
Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg RWF Red 2022
4 190,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Coletto Cascade Isofix Autosedačka 0-36 kg

Coletto Cascade Isofix je autosedačka, ve které může vaše dítě bezpečně cestovat od narození do cca 12 let (gr 0+, 1, 2, 3). Cascade Isofix byl navržen tak, aby zajistil stejně vysokou úroveň bezpečnosti pro děti v každé váhové skupině. Nebojte se – sedačka si úspěšně zachová svůj dobrý tvar po celých 12 let používání; To je zaručeno vysoce kvalitními materiály použitými na vytvoření kočárku.

Začněme od začátku:

 

Skupina 0+ (0–13 kg)

 

V autosedačce Coletto Cascade Isofix si můžete přivézt svého prcka domů z porodnice. Měkká redukční vložka znamená, že se miminko v sedačce "nepotopí" a jeho poloha je pohodlná a bezpečná. Ve skupině 0+ je autosedačka (a tím i miminko) proti směru jízdy. Tato poloha je pro dítě nejbezpečnější, protože při případné kolizi je dítě přitlačeno do konstrukce sedačky, která absorbuje energii nárazu.

Další:

 

Skupina 1 (9–18 kilogramů)

 

Časem již nebude redukční vložka potřeba. Snadno ho rozložíte. Ve skupinách 0+ a 1 bude vaše dítě cestující v autosedačce Coletto Cascade Isofix připoutáno pětibodovým bezpečnostním pásem. Podobný systém se používá u sportovních vozů, což dokazuje účinnost takového postroje. Ramenní popruhy mají měkké potahy, díky kterým se popruhy nezahřívají od sluníčka a miminko nic nebolí a neomezuje v pohybu. Potahy jsou potaženy materiálem, který zabraňuje sklouznutí pásu z ramen dítěte. Dva stehenní popruhy malého pasažéra udrží dítě v sedačce zejména při bočním nárazu. Popruhy se zapínají na pohodlnou přezku, která má stejně jako ramenní popruhy měkký překryv. Přezka je navržena tak, aby ji bylo možné v případě potřeby rychle a efektivně odepnout.

Ve skupině 0+ a 1 (0-18 kg) se autosedačka Coletto Cascade Isofix instaluje do auta proti směru jízdy pomocí tříbodových bezpečnostních pásů vozu. Montáž sedačky do auta je velmi jednoduchá a místa pro protažení pásu jsou vyznačena na plášti sedačky. Podrobné informace o instalaci naleznete v návodu k použití.

A nakonec:

 

Skupina 2 a 3 (15–36 kg)

 

Integrované bezpečnostní pásy musí být odstraněny. Od této chvíle bude vaše miminko připoutáno v autosedačce Coletto Cascade Isofix tříbodovým autopásem. Sedačku lze zase instalovat dvěma způsoby:

 

- pomocí systému Isofix s přídavným horním upevňovacím páskem TopTether. Ujistěte se, že je váš vůz vybaven kompatibilními konektory.

 

- pomocí tříbodového automobilového pásu. Při tomto způsobu montáže je nutné připnout autopás i při samotné přepravě sedačky, bez malého pasažéra.

Když je sedačka namontována proti směru jízdy, můžete ji nastavit do jedné ze tří poloh. Batole si může lehnout nebo mít hlavu o něco výše a sledovat svět ubíhající za oknem auta.

 

Na druhou stranu v nastavení po směru jízdy jsou na výběr hned čtyři polohy. Vaše dítě se může aktivně zapojit do výletu, a pokud usne - snadno jí sklopíte záda, aby hlavička nepadala a batole pohodlně spalo.

Čalounění sedačky Coletto Cascade Isofix lze snadno sundat a vyprat (na 30 stupňů Celsia), díky čemuž ji udržíte v perfektním tvaru po celou dobu používání sedačky.

Technické parametry:
Váhová kategórie:
0-36 kg
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ano
Směr montáže:
Předem i proti směru jízdy
Montáž předem od-do:
9-36 kg
Montáž zadem od-do:
0-18 kg
Norma I-Size:
Ne
otočná autosedačka:
Ne
Hodnocení ADAC:
-
sklopné opěradlo:
Tak
Jak nainstalovat:
Isofix a bezpečnostní pásy
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
,
Ne
Váha (kg):
9,1
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Indikátory správné montáže:
Tak
Věk dítěte:
0 - 12 lat
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá prodávajícím na okresna dobu 12 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel