BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021

BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg Black 2021
Black Grey
Grey
Black
7 209,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

BabySafe Westie Autosedačka 0-18 kg

Babysafe Westie je autosedačka, kterou se vyplatí vybrat, pokud hledáte konkrétní detaily. V této sedačce není místo pro nic nadbytečného - každý prvek má specifický úkol a funkci. Ve Westie můžete své miminko přepravovat od narození až do hmotnosti 18 kg. Podle standardu i-Size můžete jako kritérium pro výběr sedačky zvolit i výšku dítěte; 40-105 cm. To znamená cestování od 0 do přibližně 4 let.

S myšlenkou na nejmenší pasažéry, autosedačka BabySafe Westie má redukční vložku. Vložka omezí volný prostor uvnitř sedačky a tím minimalizuje riziko zranění v případě nešťastné události na silnici.

Vaše dítě bude připoutáno pětibodovým bezpečnostním pásem s centrálním nastavením délky. Když miminko položíte, nasaďte úvazek, složte obě části spony a připevněte ji na přezku na pásku v rozkroku. Poté zatáhněte za popruh pod nohama dítěte a upravte délku pásu. Svůj úkol plní právě se správně zapnutými bezpečnostní pásy.

BabySafe Westie vyniká mezi autosedačkami mnoha funkcemi, z nichž jedna se jednoznačně dostává do popředí - všechny funkce autosedačky lze ovládat z k tomu určené aplikace * Lze nastavit teplotní rozsah, nad / pod kterým bude sedačka odesílat upozornění do aplikace, díky které máte větší kontrolu nad pohodlím vašeho dítěte. Pokud aplikace ztratí kontakt se sedačkou, ve které dítě stále sedí, déle než 4,5 minuty – obdržíte také upozornění. 

 

* Aplikace je k dispozici zdarma v AppStore a Android Shopu

S BabySafe Westie máte bezpečnost svého dítěte plně pod kontrolou. Barevné indikátory vás informují, zda je sedačka ve voze správně nainstalována, zda je správně umístěna stabilizační noha, zda je správně zapnutá přezka bezpečnostního pásu a zda je sedačka zajištěna na základně.

Základna autosedačky BabySafe Westie má Isofix konektory, díky kterým ji nainstalujete do auta během pár sekund. Úkol navíc usnadňují dvě LED diody osvětlující montážní body.

Vaše dítě může jezdit ve Westie po celou dobu životnosti sedačky 40-105 cm. Toto nastavení je pro batole nejbezpečnější; v případě nárazu je dítě „přitlačeno“ do křesla a opěrka zad dítě svírá, čímž se minimalizuje riziko poranění hlavy a krku.

W przypadku podróżowania tyłem do kierunku jazdy dostępna jest jedna pozycja odchylenia oparcia.

 

Sedadlo se může otáčet na základně, aniž by bylo vyjmuto z vozidla. Takové řešení s sebou přináší pohodlí v podobě snadnějšího vkládání a vyjímání miminka z auta. Když je sedadlo otočené ke dveřím, je mnohem snazší dosáhnout na bezpečnostní pásy.

Když vaše děťátko dosáhne výškového limitu 76 centimetrů, můžete sedák obrátit, aby se mohl plně zúčastnit výletu. Přední poloha také umožňuje rodiči kontakt s dítětem bez prostředníků v podobě zrcadel.

Technické parametry:
Váhová kategórie:
0-18 kg
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ne
Směr montáže:
Předem i proti směru jízdy
Montáž předem od-do:
9-18 kg
Montáž zadem od-do:
0-18 kg
Norma I-Size:
Ano
otočná autosedačka:
Ano
Hodnocení ADAC:
-
sklopné opěradlo:
Ne
Jak nainstalovat:
ISOFIX konektory
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
12.3
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Indikátory správné montáže:
Tak
Tłumaczenia:
rum
Základna isofix:
Zahrnuta
Věk dítěte:
0 - 5 lat
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel