Britax Romer Baby Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg Space Black 2023

Britax Romer Baby Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg Space Black 2023
Britax Romer Baby Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg Space Black 2023
Britax Romer Baby Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg Space Black 2023
Britax Romer Baby Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg Space Black 2023
Britax Romer Baby Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg Space Black 2023
Britax Romer Baby Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg Space Black 2023
Grey Marble
Nordic Grey
Dusty Rose
Jade Green
Graphite Marble
 Indigo Blue
Midnight Grey
Frost Grey
Space Black
5 490,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Britax Römer Baby Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg

Britax Römer Baby Safe 3 i-Size je autosedačka pro váhovou kategorii 0-13 kg. I-Size v názvu znamená, že kritériem pro výběr sedačky může být i výška - v případě této sedačky je to od 40 do 83 centimetrů. Rodiče totiž své děti spíše měří, než váží.

 

Zády ke směru jízdy 

Vaše dítě bude cestovat v autosedačce proti směru jízdy. Tato poloha je nejbezpečnější pro stále se vyvíjející páteř vašeho miminka. V případě prudkého brzdění nebo (zaklepat) nárazu je miminko „přitlačeno“ do zádové opěrky, která chrání krk a hlavičku miminka.

S ohledem na nejmenší pasažéry je sedačka Britax Römer Baby Safe 3 i-Size vybavena redukční vložkou. Díky ní se batole v sedačce „neutopí“.

K instalaci Britax Römer Baby safe 3 i-Size do auta vám postačí tříbodový bezpečnostní pás. Místa, kterými by měl procházet bezpečnostní pás auta, jsou zřetelně vyznačena na skořepině sedačky. K tomuto účelu můžete také použít Flex Base iSense (prodává se samostatně).

Bezpečnostní pásy

Batole sedící v autosedačce Britax Römer Baby Safe 3 i-Size bude zajištěno pětibodovými pásy sedačky. Tento typ úvazků zcela zabraňuje vyklouznutí dítěte ze sedačky. Postroj a mezinožní popruh s přezkou jsou opatřeny měkkými potahy, díky kterým batole nic nebolí a netlačí.

Nastavení ramenního popruhu je integrováno s výškovým nastavením opěrky hlavy, takže si můžete být jisti, že když jeden pasuje, druhý je umístěn správně. * 

 

* Ve skutečnosti: spodní okraj opěrky hlavy není více než 2 centimetry nad rameny vašeho dítěte.

Regulovaná rukojeť

Polohu rukojeti sedačky můžete snadno změnit. Pro tento účel jsou na spodní části čelenky dvě tlačítka. Po jejich zmáčknutí můžete rukojetí posunout tak, aby bylo snazší dát miminko do nosítka. Když zase položíte sedačku na zem, rukojeť lze úplně sklopit dozadu - díky tomu zůstane stabilní.

Velká stříška

Pod stříškou Britax Römer Baby Safe 3 i-Size bude vaše dítě dokonale chráněno před sluncem. Filtr UPF 50+ chrání jemnou dětskou pokožku před účinky příliš velkého množství UV paprsků.

Čalounění sedačky lze snadno sejmout. Lze ji také prát v pračce, díky čemuž si sedačku udržíte v dokonalé vizuální podobě po celou dobu její životnosti.

Cestovní systém

Sedačku Britax Römer Baby Safe 3 i-Size připevníte na rám vašeho kočárku pomocí adaptérů. To vám umožní vzít batole z auta, aniž byste ho probudili. Adaptéry je nutné zakoupit samostatně. 

Technické parametry:
Základna isofix:
Rebuy odděleně
stříška:
složit nezávisle
Schválen pro použití v letadle:
-
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ne
Směr montáže:
Zády
Můžete změnit rukojeť:
Ne
Norma I-Size:
Ano
Hodnocení ADAC:
4
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ne
Váha (kg):
-
Váhová kategórie:
0-13 kg
Rozměry (cm)
Filtry UV:
Ano
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Věk dítěte:
0 - 2 lata
Bez allegro:
Tak
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel