Babysafe York I-Size Autosedačka + Základna Isofix 0-13kg Gray-Black 2021

Babysafe York I-Size Autosedačka + Základna Isofix 0-13kg Gray-Black 2021
Modrý
grey - black
Grey
máta
KORÁL
Černá
5 199,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat
Kód produktu:YORKfix Blue 2019
Garance:ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ, Zobrazíte záruční podmínky

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Baby Safe York I-Size je velmi pohodlná a v kombinaci se základnou ISOFIX splňující přísné bezpečnostní normy sedačka pro přepravu dětí od porodní hmotnosti do 13 kg, tedy cca do 15 měsíců věku. Minimalizující dětská vložka zajistí bezpečí i předčasně narozeným dětem, až miminko vyroste, lze ji vyjmout. Základna se stabilizační nohou zajišťuje maximální bezpečnost a zaručuje pevné upevnění sedačky v autě.

 

Bezpečnost

Sedačka chrání batole v případě bočních a předních nárazů nebo převrácení. Hluboká polohovatelná opěrka hlavy ze speciálního materiálu správně obepíná hlavu dítěte, aby nedošlo k poškození. Skořepina křesla absorbuje energii nárazové síly při srážce a tím uleví dítěti. 3-bodové pásy účinně drží malého pasažéra, aby nevyklouzl ze sedačky, a to díky tomu, že jedním zatažením je upravíme tak, aby přilnuly přesně k dítěti. Systém boční ochrany křesla York obsahuje několik prvků, které chrání hlavu, krk, ramena a boky. A jsou to: hluboká opěrka hlavy, pásy s omotávkami a boky sedadla profilované tak, aby absorbovaly sílu nárazu.

 

Isofixová základna se stabilizační nohou To, co nám poskytuje záruku stabilního uchycení sedačky v našem autě, je jistě základna Isofix, v kombinaci se stabilizační nohou tvoří pár, který sedačku udrží, aby nevypadla a "nenarazila" do strany. Navíc je to velmi pohodlné řešení, základnu nainstalujeme jednou, a pak už jen sedačku velmi jednoduchým a rychlým způsobem připevníme a odpojíme.

Cestovní komfort Kromě měkkých a na dotek příjemných materiálů má BabySafe York ventilační systém na zadní straně skořepiny, díky kterému bude sedačka "dýchat" a náš malý pasažér se příliš nezahřeje. Budka slouží k tomu, aby se batole cítilo o něco útulněji a také ho chránilo před oslněním slunce.

Cestovní systém Sedačka York je kompatibilní s mnoha kočárky předních značek. Díky tomu jsme schopni vytvořit cestovní systém pomocí adaptérů. Při cestě autem stačí s dítětem vyjmout sedačku a umístit ji na rám kočárku, aby bylo možné vyrazit například na nákup, aniž byste dítě budili a přenášeli na korbu.

Technické parametry:
Základna isofix:
Zahrnuta
stříška:
složit nezávisle
Schválen pro použití v letadle:
-
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ano
Směr montáže:
Zády
Můžete změnit rukojeť:
Ne
Norma I-Size:
Ano
Hodnocení ADAC:
-
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
,
Ne
Váha (kg):
4,9
Váhová kategórie:
0-13 kg
Rozměry (cm)
Filtry UV:
Ne
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Věk dítěte:
0 - 2 lata
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel