Cybex Cloud Z I-Size Autosedačka 0-13 kg + Základna Z-fix Victory Black - Ferrari 2023

Cybex Cloud Z I-Size Autosedačka 0-13 kg + Základna Z-fix Victory Black - Ferrari 2023
Cybex Cloud Z I-Size Autosedačka 0-13 kg + Základna Z-fix Victory Black - Ferrari 2023
Cybex Cloud Z I-Size Autosedačka 0-13 kg + Základna Z-fix Victory Black - Ferrari 2023
Cybex Cloud Z I-Size We The Best Autosedačka 0-13 kg 	Victory Black - Ferrari 2023
Cybex Základna Z-Fix black
Cybex Cloud Z I-Size Autosedačka 0-13 kg + Základna Z-fix Victory Black - Ferrari 2023
Cybex Cloud Z I-Size Autosedačka 0-13 kg + Základna Z-fix Victory Black - Ferrari 2023
Cybex Cloud Z I-Size Autosedačka 0-13 kg + Základna Z-fix Victory Black - Ferrari 2023
Cybex Cloud Z I-Size We The Best Autosedačka 0-13 kg 	Victory Black - Ferrari 2023
Cybex Základna Z-Fix black
Deep Black Plus
Khaki Green Plus
Soho Grey Plus
Nautical Blue Plus
Mountain Blue Plus
Mustard Yellow Plus
Autumn Gold Plus
Victory Black - Ferrari
Cena zboží mimo sadu 11 190,00 Kč
9 999,00 Kč / ks Ušetříte 10.64% nákupem v sadě
Sledujte Porovnat
Kód produktu:4058511803302
Garance:ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - DOOR TO DOOR, Zobrazíte záruční podmínky

Výrobky obsažené v sadě:

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Tento produkt je k dispozici v našich obchodech

Tento produkt si můžete koupit bez online objednávky v některém z našich obchodů ve vašem okolí. Můžete zkontrolovat, zda je produkt v obchodě k dispozici.
Zkontrolujte dostupnost

Cybex Cloud Z I-size je model, který již velmi dlouhou dobu zavádí nejvíce inovací v kategorii autosedaček 0-13kg. První a nejcharakterističtější z nich je možnost montáže na otočnou základnu Cybex Baza Z. Ta umožňuje libovolně "otáčet" nosič v rozsahu 180 stupňů, což velmi usnadňuje posazení dítěte do autosedačky a upevněte pětibodový pás. Co je důležité, dedikovaná základna Isofix Base má systém ovládání směru jízdy, který za prvé neumožní nastavit sedačku po směru jízdy a za druhé vás o nenastavení informuje pomocí speciálních kontrolek. přesto správné před začátkem cesty. Samozřejmě – jako vždy u modelů od této společnosti – byla na prvním místě kladena bezpečnost uživatele. Cloud Z I-size je vybaven extrémně odolnou skořepinou účinně absorbující energii nárazu a zatahovacími bočními štíty L.S.P., které účinně rozdělují přetížení při bočním nárazu. Další funkcionalitou, kterou najdeme téměř pouze u tohoto modelu (další jsou Cybex Cloud Q a Kiddy Evoluna I-size), je možnost rozložení sedačky naplocho mimo vůz. To vytváří mnohem ergonomičtější polohu přizpůsobenou potřebám miminka a umožňuje mu zůstat v nosiči mnohem déle, aniž by pociťovalo nepohodlí nebo negativní zdravotní účinky. To není vše - na stejnou základnu (Basis Z) můžeme namontovat i sedák autosedačky Cybex Sirona Z I-size od váhové kategorie 0-18kg. Dohromady to vytváří kompletní cestovní systém, který vám umožní cestovat ve zcela bezpečném voze po dobu cca 4 let – nejprve proti směru jízdy, poté si můžete vybrat – proti směru jízdy nebo proti směru jízdy. Model Cloud Z I-size lze také snadno namontovat na rámy většiny kočárků dostupných na trhu.

Nejzdravější poloha vleže

 

Opěradlo židle Cloud Z I-size lze sklopit do rovné polohy. Je to mnohem zdravější a pro miminko pohodlnější, zvláště během prvních týdnů života. Standardní nosič si vynucuje staženou polohu se stlačenými pažemi a ohnutou páteří, což není zdravé pro fyziologii a dýchací cesty dítěte. Z tohoto důvodu se nedoporučuje „držet“ miminko v nosítku déle než 1 hodinu. Cloud Z tento problém řeší – mimo vůz lze celé uspořádání interiéru sedačky jednoduše rozložit jednou rukou. To vytváří mnohem zdravější a pohodlnější podmínky a také výrazně prodlužuje dobu, kterou může dítě strávit v sedačce bez pocitu nepohodlí.

Speciální vložka pro novorozence

 

Cybex Cloud Z I-Size byl také vybaven další mělkou vložkou. Jejím úkolem je přizpůsobit interiér sedačky potřebám nedonošených miminek a kojenců. Během prvních týdnů a měsíců života se dítě velmi intenzivně vyvíjí a jeho potřeby se rychle mění. Úplně na začátku je vložka potřeba, aby zaoblené opěradlo sedáku nezpůsobovalo dýchací potíže nebo bolesti ve vyvíjející se páteři. Jakmile dosáhnete 60 cm, již to není nutné, takže jej vyjměte, abyste vytvořili více místa, když jej budete potřebovat.

Lze otáčet na základně Isofix

 

Funkce otočení o 180 stupňů je užitečná zejména v případě, že jezdíte často a na krátké vzdálenosti – mnohem snazší je dostat vaše dítě do auta a vystupovat z něj. Speciální základna Z umožňuje libovolnou polohu sedadla směrem ke dveřím vozu. V této poloze je mimořádně snadné miminko do nosiče umístit a správně jej připevnit – bez zbytečného ohýbání a namáhání. Isofixová základna má chytře vyvinutý systém řízení směru jízdy. Zajišťuje, že je sedadlo ve správné poloze proti směru jízdy, když se vydáte na cestu. Pokud tomu tak není, základna na to upozorní červeným indikátorem na dobře viditelném místě. Navíc automaticky rozpozná, který model je zapojený a v případě varianty 0-13kg (tedy Cloud Z) přední polohu vůbec nepovolí.

Jedna základna, dvě autosedačky

 

Na isofixovou základnu určenou pro autosedačku Cybex Cloud Z I-size můžeme namontovat i jejího přímého nástupce ze skupiny 0-18kg, tedy Sirona Z I-size. Vzniká tak kompletní modulární systém, který umožňuje bezpečné a pohodlné cestování autem od narození až do výšky 105 cm, tedy přibližně čtyř let věku dítěte. Jedna základna kompatibilní se dvěma modely šetří spoustu peněz, času a prostoru.

Nejodolnější komponenty

 

Roky testování a výzkumu inženýrů Cybex umožnily vytvořit téměř nezničitelnou skořepinu autosedačky Cloud Z velikosti I, která velmi účinně neutralizuje energii uvolněnou při nárazu. To účinně chrání uživatele před nadměrným přetěžováním, které může nepříznivě ovlivnit zdraví.

Flexibilní přizpůsobení rostoucímu uživateli

 

Výšku opěrky hlavy autosedačky Cloud Z I-size lze libovolně nastavit až v 11 různých polohách. To umožňuje dokonalé přizpůsobení vnitřku nosítka rychle se měnícímu tělu miminka. Pro ochranu nejdůležitějších částí těla - hlavy, krku a páteře dítěte po celou dobu používání byla vytvořena velká škála úprav. Užitečnou a oceňovanou funkcionalitou je skutečnost, že délka a uspořádání vnitřních pásů sedačky se automaticky mění spolu se změnou výšky opěrky hlavy. Díky tomu se nemusíme starat o jejich aranžování, nebo – co hůř – obtěžovat se s jejich opětovným zapínáním.

High-tech boční štíty

 

Výsuvné štíty v patentovaném systému LSP jsou zvláště účinné při bočním nárazu. Jsou navrženy tak, aby vytvořily první bod kontaktu s cizím tělesem co nejdále od dítěte. To poskytuje drahocenný čas na rozptýlení energie nárazu přes skořepinu sedadla a zároveň chrání uživatele.

Slunce, déšť a vítr se nás nebojí!

 

Velmi velká, skládací stříška účinně ochrání miminko před ostrým sluncem a dalšími nepříznivými povětrnostními vlivy. Nastavuje se zcela nezávisle na madle autosedačky Cloud Z I-size, což dává mnohem více prostoru pro manévrování a zvyšuje komfort při používání mimo auto. Materiály, ze kterých byl vyroben, jsou vybaveny UV50 opalovacím filtrem, který účinně blokuje škodlivé záření. Poslední část krytu je tuhá, z pružného plastu, aby se samočinně nesložila např. při silném větru.

Instalace na rám kočárku

 

Bezpečnost je na prvním místě, ale důležité je také pohodlí. Cloud Z I-size lze namontovat na rámy kočárků Cybex, Bebetto, Adamex a mnoha dalších značek. K tomu je ideální již dříve diskutovaná funkce roztažení opěradla naplocho. Společně to dává možnost téměř úplně rezignovat na korbičku kočárku.

Úžasný design

 

Vnější skořepina Cybex Cloud Z I-size je potažena odolným džínovým materiálem v barvě čalounění sedadel. Vnitřní látky jsou zase mnohem měkčí a prodyšnější, pro maximální pohodlí vašeho drobečka. Polstrování opěradla včetně potahů bezpečnostních pásů lze sejmout a vyprat v pračce (max. 30 stupňů)

Lehčí než jeho předchůdce

 

I přes přidání několika funkcí a zlepšení kvality použitých materiálů se inženýrům Cybex podařilo snížit hmotnost autosedačky Cloud Z I-size až o 900 gramů oproti jejímu předchůdci Cloud Q. Hmotnost nového modelu je pouze 4,8 kg.

Technické parametry:
Základna isofix:
Zahrnuta
stříška:
složit nezávisle
Schválen pro použití v letadle:
-
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ano
Směr montáže:
Zády
Můžete změnit rukojeť:
Ano
Norma I-Size:
Ano
Hodnocení ADAC:
-
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
4,8
Váhová kategórie:
0-13 kg
Rozměry (cm)
Filtry UV:
Ano
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Věk dítěte:
0 - 2 lata
Długość towaru w centymetrach:
67
Bez allegro:
Tak
Szerokość towaru w centymetrach:
44
Wysokość towaru w centymetrach:
38
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - DOOR TO DOOR - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel