Britax Romer Kidfix SL Autosedačka 15-36kg Moonlight Blue - Black shell 2022

Britax Romer Kidfix SL Autosedačka 15-36kg Moonlight Blue - Black shell 2022
Britax Romer Kidfix SL Autosedačka 15-36kg Moonlight Blue - Black shell 2022
Britax Romer Kidfix SL Autosedačka 15-36kg Moonlight Blue - Black shell 2022
Britax Romer Kidfix SL Autosedačka 15-36kg Moonlight Blue - Black shell 2022
Britax Romer Kidfix SL Autosedačka 15-36kg Moonlight Blue - Black shell 2022
Britax Romer Kidfix SL Autosedačka 15-36kg Moonlight Blue - Black shell 2022
Storm Grey - Black shell
Moonlight Blue - Black shell
Cosmos Black - Black shell
3 790,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Tento produkt je k dispozici v našich obchodech

Tento produkt si můžete koupit bez online objednávky v některém z našich obchodů ve vašem okolí. Můžete zkontrolovat, zda je produkt v obchodě k dispozici.
Zkontrolujte dostupnost

                                                                                                                          KIDFIX SL

Jednoduše bezpečná

KIDFIX SL je autosedačka s oporou zad, která nabízí různé možnosti instalace pro přizpůsobení jakémukoliv automobilu – od inovativního systému ISOFIT se západkou Soft Latch po 3-bodový bezpečnostní pás. Rychlé přenášení a snadná instalace pro zaneprázdněné rodiče.

 

Dobré vědět: Autosedačka KIDFIX SL byla testována společností ADAC (ADAC Motorwelt 11/2015) a získala hodnocení „DOBRÝ“ a známku 1,8.

 

Snadno nastavitelná ergonomická opěrka hlavy

Naše opěrka hlavy je určena pro správné připoutání starších dětí v autosedačce pomocí 3bodového bezpečnostního pásu. Opěrku hlavy lze snadno nastavit do správné polohy, těsně nad rameny vašeho dítěte, a to jednou rukou, i když dítě sedí v sedačce. Navíc je opěrka hlavy navržena ergonomicky, aby chránila hlavu dítěte i během spánku.

 

 

Ochranné polstrování opěrky

Naše polstrování opěrek ochrání vaše dítě třemi způsoby: skelet autosedačky poskytuje vašemu dítěti ochranu od hlavy až ke kyčlím, a to zejména v případě bočního nárazu. Horní a dolní vodítka bezpečnostních pásů zajišťují jejich správné umístění a polstrovaná opěrka hlavy zajišťuje bezpečnost a pohodlí pro hlavu a krk vašeho dítěte.

 

Odnímatelný potah

Na cestách se může stát ledacos – pití se může vylít a dítě může dostat nevolnost z pohybu. Právě proto jsme navrhli potah na sedačku, který je pratelný a snadno odnímatelný, abyste mohli problém rychle vyřešit a vrátit se na cestu.

Nastavitelné opěradlo ve tvaru V

Opěradlo ve tvaru V, které umožňuje optimální oporu pro vaše rostoucí dítě, poskytuje více prostoru pro jeho záda a ramena. Nastavitelné opěradlo se také přizpůsobí úhlu naklopení sedačky, což je zárukou bezpečnosti a pohodlí pro vaše dítě.

 

Velké bočnice pro pohodlí a bezpečí

KIDFIX SL je autosedačka s oporou zad a hlubokými, měkce polstrovanými bočnicemi, které byly navrženy tak, aby poskytly pohodlí a bezpečí pro starší děti na cestách. Nabízí ochranu dítěte od hlavy až ke kyčlím a zajišťuje bezpečí na každé cestě.

Snadná instalace a pohodlí

KIDFIX SL se snadno instaluje pomocí kotevních bodů ISOFIX vozidla a zůstává připevněna i poté, co dítě z auta vyjmete. Díky měkkým západkám, které se individuálně připojí, je nalezení a připojení kotevních bodů mnohem snazší. Vodítka bezpečnostního pásu se automaticky přizpůsobí, když změníte výšku hlavové opěrky a garantují, že bezpečnostní pás je ve správné poloze, vhodné pro vaše dítě. Jak vaše dítě roste a jeho ramena se stávají širší, opěradlo ve tvaru V se přizpůsobí a zajistí pohodlí po celou dobu.

Technické parametry:
Sklápěcí opěrkou hlavy:
Ne
nastavení šířky:
Ne
Směr montáže:
Po směru jízdy
Jak nainstalovat:
Isofix a bezpečnostní pásy
Montáž zadem od-do:
-
Montáž předem od-do:
15-36 kg
Norma I-Size:
Ne
Hodnocení ADAC:
4
sklopné opěradlo:
Tak
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
6,4
Indikátory správné montáže:
Tak
Váhová kategórie:
15-36 kg
Věk dítěte:
3 - 12 lat
Bez allegro:
Tak
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel