Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1 Midnight Black

Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1 Midnight Black
Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1 Midnight Black
Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1 Midnight Black
Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1 Midnight Black
Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1 Midnight Black
Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1 Midnight Black
Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1 Midnight Black
Ash Pink
Nature Vibes Green
 Midnight Black
Deep Grey
Platinum Grey
11 999,00 Kč
11 998,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Kočárek Kinderkraft Nea 2 v 1

Multifunkční kočárek 2 v 1

Kočárek Kinderkraft Nea je vynikající volbou na začátku vašeho rodičovského dobrodružství, ale bude se vám hodit i později, až vaše dítě povyroste, protože jej lze používat od 0 do 22 kg. Sada Kinderkraft Nea obsahuje rám, korbičku a kočárek. Dvojité větrání v nosítku zajistí pohodlí během procházek. Další výhodou je možnost jízdy ve dvou směrech v závislosti na vašich potřebách a potřebách vašeho dítěte. Kinderkraft Nea se dodává se sadou užitečného příslušenství: univerzální adaptéry na autosedačku, potah na nánožník a kočárek, matrace do kočárku, držák na nápoje, fólie proti dešti, moskytiéra.

Pohodlí a styl

Manévrovatelný a dobře odpružený kočárek poskytuje pohodlnou jízdu při procházkách. KočárekKinderkraft Nea byl navržen tak, aby vyhovoval potřebám mladých rodičů natoulkách městem.Nemusíte se obávat, že byste museli před cestou ven kontrolovat pneumatiky, protože kola kočárku Kinderkraft Nea není třeba dofukovat a dobře si poradí s obrubníky i náročnějšími povrchy.

Mobilita a další vymoženosti

Pokud vedete aktivní život a hledáte kočárek, který je vhodný pro cestování autem, bude Kinderkraft Nea tou správnou volbou. Kinderkraft Nea jevelký kočárek a autosedačka, u které můžete snadno přehodit sedadlo , a to poi proti směru jízdy.Nastavitelnost kočárku poskytuje dodatečné pohodlí během procházek. Jednoduchý systém skládání kočárkuKinderkraft Nea umožňuje jeho složení s připnutou sedačkou v obou směrech ,takže nebudete ztrácet čas zbytečnými kroky a můžete se soustředit na to, co je pro vás nejdůležitější.Dodávané příslušenství vám usnadní každodenní život.

Výhody výrobku

Díky jednoduchému uvolnění, nízké hmotnosti a praktickému madlu můžete své dítě v nosítku snadno přenášet.

Kinderkraft Nea vám jistě usnadní toulky městem díky své výborné ovladatelnosti a lehké konstrukci. Jízda s kočárkem nebude problémem ani v úzkých uličkách nebo městských prostorech plných lidí. Díky teleskopické nastavitelné rukojeti si můžete kočárek přizpůsobit své výšce a zajistit si tak pohodlnou jízdu.

Přední kola kočárku Kinderkraft Nea jsou otočná o 360°, což vám zajistí obratnou a lehkou jízdu. Velká kola, která není třeba nafukovat, poskytují plné odpružení a usnadňují překonávání nerovných chodníků a vysokých obrubníků. Na náročnějších površích přijde vhod možnost zablokovat kola pro jízdu rovně.

Vozítko Kinderkraft Nea bylo navrženo tak, aby dobře fungovalo v různých povětrnostních podmínkách. Voděodolná stříška UPF 50+ ochrání vaše dítě před deštěm, nadměrným sluncem nebo větrem. V horkých dnech si nemusíte odepírat procházky, protože korbička kočárku Kinderkraft Nea má dvojité větrání, které zajistí proudění vzduchu pro vaše dítě.

Přesuny s dítětem budou snazší díky možnosti skládání kočárku v obou směrech a rukojeti na přenášení. Jeho sbalení do auta zabere jen pár okamžiků a systém AUTO LOCK zajistí, že se kočárek během přepravy nerozloží. Díky funkci SEFL STENDING kočárek Kinderkraft Nea po složení samostatně stojí.

Korbička kočárku Kinderkraft Nea je velká, takže je vhodná pro malé i větší děti. Pohodlí při spaní zajistí matrace z bambusové viskózy, která je součástí balení.

Další vlastnosti

Díky velkému váhovému rozsahu, přenosné korbičce a autosedačce s možností montáže vpředu nebo vzadu vydrží kočárek Kinderkraft Nea dlouhá léta.

Korbička kočárku Kinderkraft Nea se skládá naplocho, takže při cestování nebo skladování zabere minimum místa.

TRAVEL SYSTEM neboli adaptéry, které jsou součástí sady, umožňují do rámu umístit dětskou autosedačku o hmotnosti 13 kg.

Pohodlí při jízdě batolete zajišťuje možnost nastavit a přizpůsobit autosedačku Kinderkraft Nea podle potřeb vašeho děťátka.

Teleskopickou rukojeť můžete snadno nastavit podle své výšky.

Autosedačka Kinderkraft Nea je vybavena prostorným košíkem umístěným pod sedadlem, který pojme předměty o hmotnosti až 5 kg.

Konstrukce a materiály

Rám kočárku Kinderkraft Nea je vyroben z lehkého a pevného hliníku.

Kolečka, vyrobená z gumy a vyplněná pěnou EVA, jsou odolná a nepropíchnutelná.

Rukojeť a zábradlí jsou čalouněné na dotek příjemnou ekokůží.

Údržbu kočárku Kinderkraft Nea usnadňuje skutečnost, že potah, stříška a nánožník jsou vyrobeny z polyesteru.

Technické parametry:
Bez allegro:
Tak
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - DOOR TO DOOR - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel