Britax Romer Dualfix M I-Size Autosedačka 0-18kg Cool Flow - Blue 2023

Britax Romer Dualfix M I-Size Autosedačka 0-18kg Cool Flow - Blue 2023
Britax Romer Dualfix M I-Size Autosedačka 0-18kg Cool Flow - Blue 2023
Britax Romer Dualfix M I-Size Autosedačka 0-18kg Cool Flow - Blue 2023
Britax Romer Dualfix M I-Size Autosedačka 0-18kg Cool Flow - Blue 2023
Britax Romer Dualfix M I-Size Autosedačka 0-18kg Cool Flow - Blue 2023
Britax Romer Dualfix M I-Size Autosedačka 0-18kg Cool Flow - Blue 2023
Britax Romer Dualfix M I-Size Autosedačka 0-18kg Cool Flow - Blue 2023
Nordic Grey
Galaxy Black 2023
Fossil Grey 2023
Atlantic Green 2023
Cool Flow - Blue 2023
Cool Flow - Black 2023
Graphite Marble 2023
Blue Marble 2023
Golden Cognac 2023
Indigo Blue 2023
Midnight Grey 2023
Space Black 2023
13 990,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Popis produktu Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size

 

Dlouhotrvající pohodlí pro vás i vaše dítě

Zatímco během prvních měsíců života vašeho dítěte využijete lehkou a přenosnou variantu dětské autosedačky, časem možná budete potřebovat autosedačku, která zůstane v autě. V takovém případě oceníte rotaci o 360°, která vám umožní dítě do sedačky snadno usadit a připoutat. Sedačka DUALFIX M i-SIZE je vhodná pro děti od 61 cm a nabízí 12 naklápěcích poloh ve směru i proti směru jízdy a nastavitelnou ochranu proti rotaci pro maximální pohodlí až do věku 4 let.

Bezpečnost

 

Bezpečnost vašeho dítěte je naší hlavní prioritou. Proto v otázkách bezpečnosti neděláme žádné kompromisy. Naše interní standardy jsou ještě přísnější, než aktuální norma ECE R129 (i-Size). Sedačka DUALFIX M i-SIZE je vybavena mnoha inovativními bezpečnostními funkcemi, jako je například optimalizovaná ochrana před bočním nárazem SICT inside, kterou dodává speciální ocelový prvek uvnitř sedačky. Nebo náš patentovaný systém Pivot Link ISOFIX. Díky tomu můžeme zajistit, že vaše dítě je dobře chráněno v případě jakéhokoliv nárazu, ať už zepředu, z boku nebo zezadu. To je něco, na co se můžete spolehnout.

 

Kvalita vyrobená v Německu

 

Rotace o 360 stupňů

Díky 360stupňové rotaci je jednoduché otočit sedačku z polohy proti směru jízdy do polohy po směru jízdy a obráceně, aniž by bylo nutné ji sundávat a opět nasazovat. Navíc lze sedačku snadno otočit k otevřeným dveřím zaparkovaného auta, abyste mohli své dítě snadno usadit a připoutat. Pak stačí otočit sedačku zpátky do požadovaného směru až zacvakne a můžete vyrazit.

VÝŠKOVĚ NASTAVITELNÁ OPĚRNÁ NOHA

Opěrná noha poskytuje dodatečnou stabilitu pro dětskou autosedačku pomocí opření o podlahu auta. Minimalizuje pohyb a otáčení, a také snižuje sílu pohybu vpřed, která působí na vaše dítě v případě nárazu, a pomáhá tak chránit vaše dítě. Pro bezpečnou instalaci ve vašem vozidle je opěrná noha výškově nastavitelná. Intuitivní indikátor informuje, kdy je opěrná noha pevně umístěna na podlaze vašeho vozidla.

RYCHLE ODNÍMATELNÝ POTAH

Během cesty se může stát všechno. Pití se může vylít a dítě může dostat nevolnost z pohybu. Právě proto jsme navrhli potah na sedačku, který je pratelný a snadno odnímatelný bez nutnosti odstraňovat popruhy, abyste mohli rychle vyřešit problém a vrátit se na cestu.

PŘIZPŮSOBITELNÁ OCHRANA PROTI ROTACI

Systém ochrany proti rotaci pomáhá předcházet naklonění sedačky v případě nárazu a dá se upravit o celých 8 stupňů. Díky tomu můžete sedačku snadno přizpůsobit opěradlu sedadla ve vozidle a poskytnout tak svému dítěti 10 % místa na nohy navíc.

ŠPIČKOVÁ OCHRANA PROTI BOČNÍMU NÁRAZU

Integrovaná technologie SICT inside poskytuje vašemu dítěti špičkovou ochranu v případě bočního nárazu. SICT inside chrání vaše dítě před nárazem a zároveň pohlcuje energii, která na ně působí. Nemusíte nic přizpůsobovat nebo upravovat – SICT inside je připravena vždy, když ji potřebujete.

SYSTÉM OTOČNÉHO SPOJE BRITAX RÖMER

V případě nárazu náš patentovaný systém otočného spoje směřuje sílu v první řadě dolů (1), dovnitř sedadla, a následně, jemněji, vpřed (2), čímž významně snižuje riziko zranění hlavy a krku.

PRODLOUŽENÁ POZICE PROTI SMĚRU JÍZDY

Autosedačky s instalací proti směru jízdy nabízejí nejlepší ochranu v případě čelního nárazu, což je nejčastější typ nehod na vozovkách. V případě čelní kolize v autosedačce orientované proti směru jízdy směřuje síla nárazu do zadní části sedačky, zatímco zbývající energie je rovnoměrně rozptýlena mezi hlavu, krk a horní část těla. Když dítě cestuje v sedačce orientované po směru jízdy, je energie vzniklá při nárazu přenášena nerovnoměrně napříč konstrukcí sedačky a zádržným systémem, což může vést k tomu, že na tělo dítěte bude působit větší množství energie. Doporučujeme používat orientaci proti směru jízdy co nejdéle.

NĚKOLIK NAKLÁPĚCÍCH POLOH

Pohodlí vašeho dítěte na cestách je nutnost. Právě proto byla tato autosedačka navržena s několika naklápěcími polohami ve směru i proti směru jízdy, které se jednoduše nastavují a zajišťují vašemu dítěti bezproblémovou cestu.

HLUBOKÉ OCHRANNÉ BOČNICE

Naše měkké, polstrované bočnice tvoří ochranou vrstvu, která pohlcuje sílu bočního nárazu a snižuje tak riziko zranění dítěte.

OPĚRKA HLAVY VE TVARU V

Naše opěrka hlavy ve tvaru V je navržena tak, aby kontrolovala pohyb hlavy vašeho dítěte a zajistila tak optimální ochranu při bočním nárazu, a zároveň poskytla maximální pohodlí. Opěrka hlavy a popruhy jsou snadno nastavitelné zepředu sedadlaa přizpůsobují se tak vašemu rostoucímu dítěti.

Technické parametry:
Váhová kategórie:
0-18 kg
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ne
Směr montáže:
Předem i proti směru jízdy
Montáž předem od-do:
9-18 kg
Montáž zadem od-do:
0-18 kg
Norma I-Size:
Ano
otočná autosedačka:
Ano
Hodnocení ADAC:
4
sklopné opěradlo:
Ne
Jak nainstalovat:
ISOFIX konektory
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
15
Redukční vložka pro novorozence:
Ne
Indikátory správné montáže:
Ne
Základna isofix:
Zahrnuta
Věk dítěte:
0 - 5 lat
Bez allegro:
Tak
Szerokość towaru w centymetrach:
44
Wysokość towaru w centymetrach:
48
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel