Nania R-Way Autosedačka 15-36 kg Spiderman 2022

Nania R-Way Autosedačka 15-36 kg Spiderman 2022
Nania R-Way Autosedačka 15-36 kg Spiderman 2022
Nania R-Way Autosedačka 15-36 kg Spiderman 2022
Nania R-Way Autosedačka 15-36 kg Spiderman 2022
Nania R-Way Autosedačka 15-36 kg Spiderman 2022
Nania R-Way Autosedačka 15-36 kg Spiderman 2022
Denim Red
Victoria/Ananas
Hibiscus
Spiderman
1 999,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Nania R-Way Autosedačka 15-36 kg

Nania R-Way je autosedačka francouzské společnosti Team-Tex. Je určena pro děti ve váhovém rozmezí 15-36 kg, což je přibližně od 3 do 12 let. Jedinečný výběr dezénů čalounění odlišuje autosedačku Nania R-Way mezi ostatními, ale výrobci samozřejmě dbali i na to, aby byla bezpečná a pohodlná.

Za prvé - bezpečné

 

Bezpečnost je klíčovým faktorem při výběru autosedačky. Pokud se chystáte s dítětem jezdit, ať už to budou rychlé nákupy, výlety k babičce nebo další výlety, musíte vzít v úvahu, zda má vybraný model patřičné certifikáty.

 

Sedačka Nania R-Way má certifikát shody s normou ECE - R44 / 04, což znamená, že splňuje základní bezpečnostní požadavky. Autosedačka Nania R-Way byla navíc oceněna třemi hvězdičkami v textech o nehodách ADAC.

Side Protection System autosedačky Nania R-Way poskytuje dodatečnou ochranu v případě bočních nárazů.

Autosedačka Nania R-Way je pro dítě nejen bezpečná, ale i pohodlná. Má nastavitelnou opěrku hlavy, která vám umožní přizpůsobit ji výšce uživatele. 

Materiály použité při výrobě sedačky Nania R-Way jsou odolné, ale vynikají i svým moderním designem. Sedačku navíc snadno udržíte v čistotě, protože textilní potah lze snadno sundat a lze jej prát.

Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel