Kočárek Kinderkraft Askoy Grey

Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Kočárek Kinderkraft Askoy Grey
Dhalia Pink
Grey
3 599,00 Kč
3 297,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Tento produkt je k dispozici v našich obchodech

Tento produkt si můžete koupit bez online objednávky v některém z našich obchodů ve vašem okolí. Můžete zkontrolovat, zda je produkt v obchodě k dispozici.
Zkontrolujte dostupnost

Kočárek Kinderkraft Askoy

Pokud hledáte kočárek, který je vhodný od narození a dlouho vám vydrží, je kočárek Kinderkraft Askoy dobrým řešením - je vhodný pro děti od narození díky možnosti sklopení sedadla do roviny, dokud vaše děťátko nedosáhne hmotnosti 24 kg. Askoy je ideální kočárek pro výlety do města, má vše, co potřebujete při procházkách s vaším děťátkem ve městě. Bude pohodlný jak pro malého pasažéra, tak pro jezdce.

Chytrý design a spolehlivá kolečka

Díky chytrému designu a odpruženým kolům kočárku Kinderkraft Askoy pro vás nebude žádná překážka ani úzká ulice problémem. Robustní a nepojízdná kola kočárku Askoy jsou vyrobena z lehké pěny Eva, takže se nemusíte obávat nepříjemného překvapení v podobě ulomeného kola. Odpružení koleček navíc zajistí vašemu děťátku hladkou jízdu i po nerovném terénu.

Pohodlné pro batole i starší dítě

Kočárek Kinderkraft Askoy můžete snadno nastavit tak, aby vyhovoval vašemu děťátku. Díky snadnému nastavení popruhů, zádové opěrky a opěrky hlavy můžete sedačku přizpůsobit svému pasažérovi. Možnost položení do roviny se vám bude hodit při přepravě malých dětí nebo když se váš drobeček rozhodne zdřímnout si. Plynulé nastavení nebude rušit spánek vašeho dítěte a zaručí pohodlnou polohu.

Ochranná stříška

Pokud je venku špatné počasí, nemusíte přemýšlet o tom, že půjdete na procházku. Kočárek Kinderkraft Askoy byl chytře navržen tak, aby chránil vaše děťátko před nepříznivým počasím. Velkorysá stříška je vyrobena z nepromokavého materiálu, což se bude hodit, pokud vás na procházce zastihne nečekaný déšť, a navíc byla stříška vybavena filtrem UPF 50+, takže ochrání vaše děťátko před nadměrným zářením. V horní části je okénko ze síťoviny, takže můžete na své děťátko dohlížet, zatímco spí.

Pohodlné skládání

Myslíte si, že složit kočárek s dítětem v náručí není možné? Kočárek Kinderkraft Askoy se skládá mimořádně snadno a lehce, zvládnete to dokonce jednou rukou! Pohodlné je také to, že složený kočárek můžete táhnout jako kufr. Tímto způsobem nebude problém dostat se do obchodu, do schodů nebo do tramvaje.

Praktická řešení

Pokud se vám stane, že půjdete s vaším děťátkem nakupovat za chůze, jistě oceníte prostorný košík pod sedadlem kočárku Kinderkraft Askoy. Vejde se do něj deka, hračka pro dítě i drobný nákup.

Technické parametry:
Długość towaru w centymetrach:
81
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná
pixel